EEI logo

ONLINE ELŐADÁS-SOROZAT

Az Életmód Okosan Programunk keretében  ismét egy nagyszabású előadás-sorozatot szerveztünk Önöknek! Csütörtökönként  a lakosság  számára 18 és 20 órától 6 héten keresztül mentális és lelki egészségfejlesztő előadásokat közvetítünk saját csatornánkon, élőben.

Az előadások az alábbi felületeken tekinthetőek meg élőben, vagy nézhetőek vissza a program végéig:

 

Saját weboldalunkon:

Stresszkezelő, életvezetési előadások 18 órától – ITT

Lelki Spirituális előadások 20 órától – ITT

Pécsi Egészségfejlesztési Iroda youtube oldalán: https://www.youtube.com/channel/UCazCvQtDiQO8Ri14f_uF09w

A Pécsi EFI facebook oldalán található eseményekben: https://www.facebook.com/PecsiEFI/

 

Részletek:

A 2021. február 4-én induló előadásainkkal igyekszünk minden korosztályt lefedni:

– Iskolai színtéren életvezetési és motivációs előadásokat láthatnak a regisztrált osztályok diákjai minden csütörtökön 08:00-tól (regisztráció: efi.pecs@eeipecs.hu). RÉSZLETEK!

– A nyugdíjas korosztályt csütörtökönként 10:00 órától humoros formában, de annál fontosabb témával szeretnénk bevonni: depresszió és veszteségkezelés. A videók megtekintéséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot (efi.pecs@eeipecs.hu)! RÉSZLETEK!

 

Kifejezetten a lakosságnak szánva pedig két előadást is szervezünk minden héten (szintén csütörtökön): 18 órától stresszkezeléssel, majd 20 órától lelki-spirituális beszélgetésekkel várjuk Önöket.

 

Az egyes előadások alkalmával a témákkal kapcsolatban lehetőségük van kérdezni  a videó alatt található komment szekcióban, de akár a többi nézővel is eszmét cserélhetnek, ha véget ért az adás.

Reméljük, hogy elégedettek lesznek az Életmód Okosan Program legújabb elemével. További programjainkért látogassanak el a Pécsi EFI weboldalára (eeipecs.hu/pei) és kövessenek minket a facebookon: Pécsi EFI.

PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények