EEI logo

ONLINE ELŐADÁS-SOROZAT

Az Életmód Okosan Programunk keretében nagyszabású előadás-sorozatot szerveztünk Önöknek! Csütörtökönként  a lakosság  számára 18 és 20 órától 6 héten keresztül mentális és lelki egészségfejlesztő előadásokat közvetítünk élőben. Ehhez egy ingyenes regisztrációt követően férhetnek hozzá: eletigen.hu/pecsiefi

 

A 2020. november 5-én induló előadásainkkal igyekszünk minden korosztályt lefedni:

– Iskolai színtéren életvezetési és motivációs előadásokat láthatnak a regisztrált osztályok diákjai minden csütörtökön 08:00-tól. Részletek és előadáscímek!

– A nyugdíjas korosztályt csütörtökönként 10:00 órától humoros formában, de annál fontosabb témával szeretnénk bevonni: depresszió és veszteségkezelés. Részletek és előadáscímek!

 

Kifejezetten a lakosságnak szánva pedig két előadás is lesz minden héten (szintén csütörtökön): 18 órától stresszkezeléssel, majd 20 órától lelki-spirituális beszélgetésekkel várjuk Önöket.

 

Az egyes előadások alkalmával a témákkal kapcsolatban lehetőségük van kérdezni az alsó sávban található komment szekcióban, de akár a többi nézővel is eszmét cserélhetnek, ha véget ért az adás.

Reméljük, hogy elégedettek lesznek az Életmód Okosan Program legújabb elemével. További programjainkért látogassanak el a Pécsi EFI weboldalára (eeipecs.hu/pei) és kövessenek minket a facebookon: Pécsi EFI.