EEI logo

Tisztelettel köszöntjük az Egyesített Egészségügyi Intézmények (EEI) honlapján!

Intézményünk Pécs Megyei Jogú Város fenntartásában működik, egészségügyi közszolgáltatás keretében, elsődlegesen Pécs város és a pécsi kistérség lakosainak biztosít egészségügyi alap-, illetve járóbeteg szakellátást.

Járóbeteg szakellátás keretében: Belgyógyászat, allergológia, immunológia, diabetológia, sebészet, traumatológia, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, szemészet, neurológia, ortopédia, urológia, onkológia, pszichiátria, gyermek pszichiátria, tüdőgyógyászat, kardiológia, laboratórium, röntgen diagnosztika, ultrahang diagnosztika, mammográfia, bőr- és nemibeteg ellátás, reumatológia és fizioterápia, gyógytorna, gyógymasszázs szakrendeléseken várjuk a társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkező betegeket.

Egészségügyi alapellátás keretében Intézményünk működteti a pécsi általános és középiskolákban az ifjúság egészségügyi (orvos, védőnő) szolgálatot, valamint az anyatejgyűjtő állomást.

A betegek érdekeit figyelembe véve, a mindenkori finanszírozási rendszertől függően biztosítjuk az elérhető legmagasabb szintű egészségügyi szolgáltatást. Célunk, hogy munkamódszereink korszerűsítésével, programjaink felülvizsgálatával az ellátás színvonalát javítsuk, szakrendeléseinket felkereső pácienseink, partnereink elégedettek legyenek az egészségügyi ellátással. A 2012-től bevezetett és tanúsított minőségirányítási rendszerünk a fenti célt szolgálja. 

Minosegpolitikai-nyilatkozat-2021..pdf (eeipecs.hu)

PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények