EEI logo

Tisztelettel köszöntjük látogatóinkat az Egyesített Egészségügyi Intézmények (EEI) honlapján.

Intézményünk Pécs Megyei Jogú Város fenntartásában működik, egészségügyi közszolgáltatás keretében elsődlegesen Pécs város és a pécsi kistérség lakosainak biztosít egészségügyi alap-, illetve szakellátási szolgálatatást.

A járóbeteg-szakellátás keretében: Belgyógyászat, allergológia, immunológia, diabetológia, sebészet, traumatológia, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, szemészet, neurológia, ortopédia, urológia, onkológia, pszichiátria, gyermek pszichiátria, tüdőgyógyászat, kardiológia, laboratórium, röntgen diagnosztika, ultrahang diagnosztika, mammográfia, bőr- és nemibeteg ellátás, reumatológia és fizioterápia, gyógytorna, gyógymasszázs szakrendeléseken várjuk a társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkező betegeket.

Egészségügyi alapellátás keretében Intézményünk működteti a pécsi általános és középiskolákban az ifjúság egészségügyi (orvos, védőnő) szolgálatot, az anyatejgyűjtő állomást, valamint biztosítja Pécs és kistérségében a gyermek és felnőtt háziorvosi ügyeleti ellátást fekvőbeteg háttér mellett, a mentőszolgálat irányításával a PTE Klinikai Központ telephelyein.

A Rendelőintézet vezetősége az intézményi működés folyamatos javításán dolgozik annak érdekében, hogy szolgáltatásaink magas színvonalon álljanak Pécs város lakosságának rendelkezésére. Ennek érdekében 2012-től integrált minőségirányítási rendszert működtetünk Intézményünkben. Célunk, hogy munkamódszereink korszerűsítésével, programjaink felülvizsgálatával az ellátás színvonalát javítsuk, szakrendeléseinket felkereső pácienseink, partnereink elégedettek legyenek egészségügyi szolgáltatásainkkal.

Minosegpolitikai-nyilatkozat-2021..pdf (eeipecs.hu)

PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények