EEI logo

2 éves a Pécsi EFI!

Elindult az ÉLETMÓD OKOSAN PROGRAM! Részletek ITT!

 

Aktuális programok:

  • Online előadás-sorozat november 05-től csütörtökönként, 6 héten keresztül! RÉSZLETEK!

 

  • Tartásjavító torna minden korosztály számára – Szerdán 11:00-tól és pénteken 9:00-tól követhető élőben a Pécsi EFI facebook oldalán (https://www.facebook.com/PecsiEFI). A videók később is visszanézhetőek. RÉSZLETEK!

 

 

  • Dohányzás leszokás – szeptembertől újra elérhető! A csoport kérésére akár online formában is! RÉSZLETEK!

 

  • Tenisz oktatás a lakosság részére – folyamatosan!. Részletek!

 

  • Vállalati egészségfejlesztés az Életmód Okosan program keretében – témakörök!

 

Tervezett EFI kitelepülések, ahol ingyenes állapotfelmérést végzünk:

A járványhelyzet miatt sajnos a kitelepülési lehetőségeink korlátozódtak. Meghívásra szívesen reagálunk, de egyelőre az állapotfelmérést és egyéni rizikócsoport meghatározást irodánkban javasoljuk végezni.

 

EFI BLOG: https://pecsiefi.blog.hu/

 

Segítünk: “Az európai humán biomonitoring programhoz (HBM4EU, www.hbm4eu.eu) csatlakozott 30 ország, az Európai Környezetvédelmi Ügynökség és az Európai Bizottság közös kérdőíves felmérést végez a lakosság bevonásával. Mivel a kémiai anyagoknak történő kitettség valamennyiünket érint, ezért szeretnénk felmérni, hogy mit tudnak és gondolnak az európai polgárok a kémiai anyagok egészségre gyakorolt káros hatásairól, a humán biomonitoringról, illetve milyen aggodalmaik, információs szükségleteik és kérdéseik vannak a témával kapcsolatban. Magyarországon a Nemzeti Népegészségügyi Központ koordinálja a felmérést.”

A kérdőíves felmérés elérhető az alábbi linken: http://www.askallo.com/s/hbm4eu20