Aktuális programjaink

Jöjjön el, és vegyen részt ingyenes programjainkon!

Lakossági mentális egészségfejlesztés

Mit szólna egy olyan fejlesztőprogramhoz, ahol olyan stabil alapkövekre tehet szert, amik segíthetik az életének több területén való építkezését? Mik ezek az alapok, amiket megszerezhet? A 2024. évben, egy 12 hónapon át tartó fejlesztő program indul el a Zsolnay Negyedben azok számára, akik stabil kommunikációs alappal, kiemelt konfliktuskezelési képességgel, és kiegyensúlyozott mentálhigiénével szeretnének rendelkezni. Ehhez elindult január 24-én az EFI Iroda szervezésében egy lakossági program, ahol havonta újabb és újabb lépéseket teszünk a sikeres életvezetés terén.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Fitt Anya Program

Programunkkal anyukákat és babáikat egyaránt várjuk. Kedden és csütörtökön összesen 3 időpontban van lehetőség részt venni mozgásainkon.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Dolgozói torna

Lakossági aerofit tornánkat azoknak ajánljuk, akik egyszerre szeretnének fizikailag, mentálisan és szociálisan is feltöltődni.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Változó kor - Hölgy kör

Minden hónap 1. szerdáján klubszerű foglalkozásra invitáljuk a hölgyeket. Ha hőhullám, alvászavar vagy elhízás gyötri, jöjjön el hozzánk, és próbálja ki kifejezetten változó korban lévőknek szánt életmód tanácsadásunkat.

Mozdulj Pécs!

2024. májusában ismét elindul a rendszeres testmozgásra ösztönző programunk! A résztvevők között értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Diabétesz klub

2023. október 5-én újra elindult a Diabétesz klub! Ha Ön cukorbeteg, vagy csak szeretné megtudni, hogy hogy állapítható meg a cukorbetegség, vagy szeretné megismerni a vércukormérés technológiáját, akkor itt a helye!

Ingyenes programunk előzetes jelentkezéshez kötött!

Állapotfelmérés

Egészségsátrunkkal rendszeresen részt veszünk a Pécsi Járás területén szervezett egészségnapokon, falunapokon, rendezvényeken.

PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények