EEI logo

Fogyni szeretne?

Izomtömeget növelne?

Formálódna, de nem tudja hogy álljon neki?

 

A Pécsi Egészségfejlesztési Iroda Komplex Életmódváltó Programot hirdet 2021. március 21-től!

 
Szeretnénk segítséget nyújtani 5 szerencsés kiválasztottnak, hogy a régóta kitűzött céljait elérhesse. Ha Ön is szívesen venne részt egy 8 hetes életmódváltó programban és az alább megjelölt feltételeket vállalni tudja, jelentkezzen!
 
Programunkban ingyenes szakmai segítséget kínálunk Önnek, hogy elérhesse céljait. Legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről vagy alakformálásról. A programba szeretettel várunk minden lelkes jelentkezőt.
 
Amit a programról tudni érdemes:
– A program állapotfelméréssel indul, ami előtt a hatékonyság érdekében egy 1 hétig vezetett táplálkozási napló vezetését kérjük.
– Az állapotfelmérést és a napló kiértékelését, valamint a céljainak feltérképezését követően összeállításra kerül egy egyéni étrend, illetve kialakítjuk a napirendjéhez igazodó mozgásprogramot.
– A mozgásprogramhoz 2 hónapra biztosítunk konditermi belépőt, illetve 6 db személyi edzést.
– Féltávnál, illetve a program végén szintén állapotfelmérés következik.
– Az életmódváltó időszak alatt lehetőség van folyamatos online kapcsolattartása dietetikus szakember kollégánkkal, valamint receptekkel és induló csomaggal segítjük a helyes táplálkozás kialakításában.
 
Amit ezekért cserébe várunk:
– Kitartás, elkötelezettség és önfegyelem:
Mivel várhatóan sok jelentkező közül kerül kiválasztásra 5 ember, így számunkra nagyon fontos, hogy a kiválasztottak legyenek kitartóak és motiváltak, valamint elkötelezettek a program iránt.
– Szeretnénk folyamatosan kapcsolatban lenni a kiválasztottakkal, így hozzájárulást kérünk a program anonim módon, online felületeinken történő megjelenítéséhez (interjú a kiválasztottakkal, eredmények posztolása, stb.)
 
A jelentkezés:
A jelentkezéshez egy bemutatkozó levelet kérünk az efi.pecs@eeipecs.hu címre. A bemutatkozásban kérjük, hogy fogalmazza meg elérni kívánt céljait, jelenlegi edzettségi állapotát, ismertesse étkezési szokásait, valamint napi rutinját (ahova az edzések beleférnek). A tisztánlátás kedvéért egy testsúly, testmagasság és életkor is szükséges lenne, valamint – opcionálisan – fotó is mellékelhető.
 
További kérdés esetén a fenti címen keressen bennünket bizalommal!
 
Jelentkezzen és tegyünk együtt egészségéért! 
 
Pécsi EFI csapata

PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények