EEI logo

Kedves Betegeink!

A szakrendelők kizárólag Pécs és kistérség betegeit látják el előjegyzés alapján. Acut, sürgős esetben a Szemészeti-, Fül- Orr- Gége-, Sebészeti Szakrendelésre telefonos bejelentkezés nem szükséges, rendelési időben fogadjuk a betegeket. A térítésmentes betegellátásra a beteg személyazonosságának megállapításához a személyi igazolvány, a területi ellátás kötelezettség miatt a lakcímkártya, illetőleg a TAJ-szám (társadalombiztosítási azonosítási jel) bemutatását követően kerülhet sor. Amennyiben a beteg térítésmentes egészségügyi ellátásra nem jogosult, úgy az EEI térítési díjakról szóló hatályos szabályzatát kell alkalmazni.

Előjegyzés

Telefonon: telefonszámok az előjegyzés ablakban vannak megadva.  

E-mailen: e-mailes időpontfoglaláshoz megadott e-mailcímek az előjegyzés ablakban vannak megadva valamint a rendelőintézetek bejárati ajtaján érhetők el.

Online előjegyzés: Az intézmény az előzőekben említett lehetőségeken túl biztosít https://www.eeipecs.hu/ weboldalon keresztül elektronikus úton történő előjegyzési lehetőséget is.

Személyesen: A Lánc utcai és a Dr. Veress Endre utcai rendelőintézet telephelyein 7.00 és 19.00 óra között, a Csontváry utcai rendelőintézetben 7.00-15.00 óra között recepció (központi betegirányító) működik, ahol a betegek előjegyzése illetőleg tájékoztatása történik. Az előjegyzéshez szükséges iratok: személyigazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya.

Amennyiben a rendelésre az előre egyeztetett időpontban nem érkezik meg, kizárólag új időpont kérés után van lehetősége a szakorvosi ellátásra.

Együttműködésüket köszönjük!                                                                                          

 

PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények