Kezdőlap
Szakrendelések
Allergológia
Belgyógyászat
Bőr- és Nemibeteg ellátás
Fül-orr-gége
Gyermek pszichiátria
Ideggyógyászat
Kardiológia
Labor diagnosztika
Lelki gondozó
Nőgyógyászat
Onkológia
Ortopédia
Rheuma-Fiziotherápia
Röntgen diagnosztika
Sebészet-Traumatológia
Szemészet
Tüdőgondozás és szűrés
Ügyelet
Urologia

Rólunk
Ügyfélkapu
Történetünk
Intézményeink
Közlemények
Dokumentumok
Állásajánlat
Igazgatóság
Elérhetőségeink
Minőségirányítás
Térkép

Hasznos
Gyermek Háziorvos
Felnőtt Háziorvos
Fogászati körzetek
Ifjúsági fogászati körzetek
Gyógyszertárak
Betegjogi Képviselet
Házi szakápolás
Táborozási vizsgálat

Egyesített Egészségügyi Intézmények Közleményei

 

 

2015.03.30. Éves közbeszerzési terv

Éves közbeszerzési terv letöltése

 

 

2014.10.30. Felhívás szűrésre

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények Igazgatósága a Védőnői Szolgálat közreműködésével

2014. október 31-én Pénteken 14.00 - 17.00-ig

ingyenes lakossági szűrést szervez.

 

Telefonszám változás 2012.12.10-től!

Dr. Veress Endre utca 2. - új telefonszámok
Központi kezelő  (72) 523-500
Betegelőjegyzés/Recepció  (72) 523-540
Automata kezelő (ha ismeri a keresett mellék számát)  (72) 523-523
Igazgatóság - Titkárság  (72) 523-501
Igazgatóság fax  (72) 523-526
Gondnok  (72) 523-533
Gyermekpszichiátriai Szakrendelés és Gondozó  (72) 523-510
Lelki Egészségvédő- és Gondozó Intézet  (72) 523-500
Alkoholbeteg-gondozó Intézet  (72) 523-500
Laboratóriumi leletkiadó  (72) 523-530

 

2012.03.20. Rendelési idő változás!

Tisztelt Lakosság!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012.03.24.-én szombaton egyes szakrendeléseink rövidített rendelési idővel fogadják a betegeket.

A rendelési idő változásával / előjegyzéssel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, hívják a recepciót.

 

 

2012.01.19. Felhívás szűrésre

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények Igazgatósága a Védőnői Szolgálat közreműködésével

2012. január 26-án Csütörtökön 14.00 - 17.00-ig

ingyenes lakossági szűrést szervez.

 

2011.10.25. FELHÍVÁS a háziorovosi ügyelet rendszerének változásáról!

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények által üzemeltettett háziorovosi ügyelet változásáról a tájékoztató az alábbi linkről tölthető le. 

2011.10.25. Laboratóriumi reagensek nyílt közbeszerzési eljárása

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények által sikeresen lezárult közbeszerzés adatai az alábbi linkről tölthetőek le.

2011.09.25. Felhívás szűrésre

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények Igazgatósága a Védőnői Szolgálat közreműködésével

2011. szeptember 30-án Pénteken 12.00 - 18.00-ig

ingyenes lakossági szűrést szervez.

Helyszín:    Pécs, Lánc utcai rendelő földszintje

Időpont:     2011. szeptember 30., 12.00 - 18.00-ig

2011.07.25. Felhívás szűrésre

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények Igazgatósága a Védőnői Szolgálat közreműködésével

2011. július 29-én Pénteken 8.00 - 11.00-ig

ingyenes lakossági szűrést szervez.

Helyszín:    Pécs, Dr. Veress Endre utcai rendelő földszintje (hosszú folyosó)

Időpont:     2011. július 29., 8.00 - 11.00 óráig

2011.07.25. Pécs Lánc utcai járó-beteg szakrendelő intézet fejlesztése

Tájékoztató letöltése itt

2011.05.04. Értesítés

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények közbeszerzési terve az alábbi linkről letölthető.


2010.02.09. Értesítés

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények megnyerte a DDOP-2007-3.1.3.B pályázatot, melynek címe "A Pécs Lánc utcai Járóbeteg Szakrendelő Int. fejlesztése".
A pályázat keretében a Lánc utcai rendelőintézet külső és belső felújítását, valamint számos új orvos medikai eszköz beszerzését tervezzük, mellyel nagyban növelni szeretnénk a betegellátás minőségét, annak hatékonyságát.
A pályázat keretében lehetőség nyílik informatikai eszközök beszerzésre is, valamint egy beteg behívó rendszer beszerzésére, melyekkel gyorsabbá és gördülékenyebbé tehetjük a betegellátást.


2009.01.28 - Értesítés a Pécsi és Komlói Többcélú Kistérségi Társulás lakosai részére!


A fogászati ügyelet - január 31. (szombat) és február 1. (vasárnap) - helyszíne technikai okok miatt, a Lánc utcai rendelőintézet helyett a Fogászati Klinikán (Pécs, Dischka Győző utca 5.) lesz.

 

Megértésüket köszönjük!2008.10.30 - Értesítés!

Az Egyesített Egészségügyi Intézmények Igazgatósága értesíti a lakosságot, hogy a Munkácsy M. utcai Rendelőintézet I. emeletén tüdőszűrést, munkaalkalmassági szűréseket végző Tüdőszűrő Állomás 2008. november 03-tól a Lánc utcai Rendelőintézetben működik. Jelentkezés a Lánc utcai Rendelőintézet földszintjén.

A tüdőgondozói tevékenység további 2 hétig a Munkácsy M. utcai Rendelőintézetben működik, ezt követően kerül áthelyezésre a Lánc utcai Rendelőintézetbe.

Az EEI Ideggyógyászati szakrendelése november 05-ig üzemel Lánc utcai Rendelőintézetben, november 10-től már a Dr. Veress E. utcai Rendelőintézetben fogadja a betegeket, a megszokott rendelési időben.


A Központi Labor átköltözésére november 27-30. között kerül sor.
Ez azt jelenti, hogy vérvételre november 27-ig még a Munkácsy M. utcai Rendelőintézetben is van lehetőség, november 28-ától viszont már csak a Lánc u. és a Dr. Veress E. utcai Rendelőintézetben.

Az Allergológia - Immunológia szakrendelés november végéig a Munkácsy M. utcai Rendelőintézetben fogadja a betegeket.2008.07.11. - A Dunántúli napló cikke alapján

Laborlelet, akár e-mailen

Tesztüzem A jövőben nem kellene sorban állni a véreredményekért
Wald KataPécs A vérvételt követő három-négy órán belül közvetlenül a háziorvosoknak továbbítják a laboreredményeket a pécsi rendelőintézetekből szeptembertől, így a pácienseknek nem kell sorban állniuk a kész leletekért. Az új rendszert most tesztelik.


Ha a nemrég elindult tesztidőszak tapasztalatai kedvezőek lesznek, akkor szeptembertől a pácienseknek a vérvételt követően már nem kell külön visszamenniük a laboreredményeikért a pécsi Egyesített Egészségügyi Intézmények (EEI) rendelőintézeteibe: a leleteket e-mailen keresztül továbbítják közvetlenül a háziorvosoknak.

Mint azt dr. Simon Ferenc, az EEI gazdasági igazgatója kérdésünkre elmondta, a július elején kezdődött próbaüzemben jelenleg harminc, a pécsi kistérségben dolgozó háziorvos vesz részt. Az adatvédelmi szabályokat figyelembe vevő informatikai rendszer segítségével a leleteket a vérvételt követő három-négy órán belül automatikusan postázzák a doktoroknak. Az esetleges hibákat kiküszöbölendő ezt számítógépes vírusellenőrzés előzi meg. Sürgős esetekben az eredmények két órán belül elkészülnek és továbbítódnak. Az adatokat megadott e-mail címre küldik, azokhoz kizárólag a háziorvos férhet hozzá.

A tesztidőszak végeztével, szeptember 1-jétől a tervek szerint az új szolgáltatás a kistérség valamennyi háziorvosa számára elérhetővé válik, a szükséges adatbázis feltöltését még a nyár folyamán megkezdik. Ha pedig igény lesz rá, a kezelt beteg laboreredményeihez az EEI szakrendelésein dolgozó orvosok is hozzáférhetnek majd. Az igazgató kiemelte, a fejlesztés pluszkiadással nem jár, a meglévő infrastruktúra adta lehetőségeket használják ki. Hozzátette, az újítás előnye nem csak az, hogy a pácienseknek nem kell sorban állniuk a leletekért, de a labor dolgozóinak is kevesebb időt kell a papírok kiadásával eltölteniük.

Ugyanakkor azok a betegek, akik nem kívánnak élni a lehetőséggel, továbbra is az eddig megszokott módon, személyesen vehetik át vérvételük eredményét a rendelőintézetekben.


2008.06.18. - Igazgató Főorvos Közleménye

Kész a Munkácsy-rendelő kiürítési terve

Most már véglegesnek tűnik, hogy a Munkácsy utcai rendelőintézetet az idén kiürítik. Az elköltözés igen bonyolult folyamatnak ígérkezik, de az elképzelések már kikristályosodtak.

A közgyűlés már 2005 tavaszán határozatot hozott, amelyben hozzájárult az Egyesített Egészségügyi Intézmények (EEI) Munkácsy Mihály és Kisfaludy Sándor utcai telephelyeinek kiürítéséhez. A tervezett költség akkor meghaladta a 173 millió forintot.

A határozat az elköltöztetés fedezetéül az ingatlan értékesítéséből származó bevételt jelölte meg, de a rendelőintézet eladhatatlannak bizonyult annak ellenére, hogy ára egyre lejjebb kúszott. Időközben azonban, az idei tavaszon a város egy csomagban kínálta eladásra hét ingatlanát, köztük a Munkácsy-rendelőt, és úgy tűnik, hogy az akció sikeres volt. Egy spanyol befektető cég vásárolja meg, erre várhatóan az e hét csütörtöki közgyűlés bólint rá.

Az EEI és az önkormányzat humán főosztálya ütemtervet alakított ki a költözésre. Megállapodtak abban, hogy az ingatlan végső kiköltözési határideje november 30. A költözködés kétirányú, részben a Veress Endre utcai Rendelőintézetbe, részben a Lánc utcaiba történik.

A Veress Endre utcai épületben ezt megelőzően emeletráépítésre lesz szükség, ahova az ott szétszórtan működő háziorvosokat telepítik. Az északi pavilonépületben elhelyezkedő addiktológiát felköltöztetik a főépület első emeletére. A déli pavilon gyermek-tüdőgondozóját, amelyet a Baranya Megyei Kórház működtet, az északi pavilonba költöztetik.

Miután így megüresedik a déli pavilon, meg lehet kezdeni a jelenleg a Munkácsyban található központi labor kialakítását. Az átköltözés második fázisában a Lánc utcába költözik a tüdőszűrő - a röntgen mellé -, és a gondozó kialakítása is itt történik meg. Mindezen változtatásokat a drága digitális röntgenberendezések jobb kihasználása indokolja. A jelenleg itt meglévő hálózati csatlakozás réven lehetővé válik az épületben lévő összes szakma azonnali röntgeneredményhez jutása.

A Munkácsy rendelőintézetéből dr. Bodor Edit gyermekorvos átköltözik a Lánc utcába, nyolc védőnőt és az allergológiát pedig a Veress Endre utcai rendelőbe irányítják.

Az átalakítások és költözködések teljes költségei a számítások szerint 160 milliót tesznek ki. Egyelőre ez az összeg nem szerepel sem az intézmény, sem a város ez évi költségvetésében, a pénzt az 5,2 milliárdos ingatlancsomagból származó bevételből fedezik, illetve a beruházás a város által felveendő hitelből kerül előfinanszírozásra. Ha az önkormányzat nem kapna hitelt, akkor az 5,2 milliárdos ingatlancsomag adásvételi szerződésének megkötését követően a vevő által megfizetett első részből fizetik ki a költségeket. Az építési munkálatokhoz közbeszerzési eljárást kell kiírni, de úgy tűnik, hogy lehetőség nyílik egyszerűsített közbeszerzési eljárásra, így a határidők jelentősen lerövidülnek.

A Kertvárosban is felépülne egy rendelőintézet

Az emeletráépítés terveztetése már megkezdődött, de a kivitelezéshez szükséges közbeszerzési eljárást addig nem lehet elindítani, amíg a közgyűlés nem bólint rá az 5,2 milliárdos ingatlancsomag eladására, mondja dr. Kovács Ágnes, az EEI főigazgatója. Ez az oka annak is, teszi hozzá, hogy ebben a pillanatban még nem lehet tudni, hogy a különböző részlegek pontosan mikor költöznek ki, illetve be új helyükre, csak azt, hogy a végleges határidő november vége. Természetesen a lakosságot folyamatosan tájékoztatják majd a fejleményekről.

A labor elköltözése nem okozhat fennakadást az ellátásban, magyarázza, hiszen mind a Veress Endrében, mind a Lánc utcában van vérvétel, legfeljebb a feldolgozási idő lesz átmenetileg lassúbb egy-két nappal, hiszen a feldolgozás a költözés alatt részlegesen üzemel, de a kistérségi laborjáratot továbbra is zavartalanul működtetik. A várossal közösen szeretnének kialakítani Kertvárosban, a Nevelési Központ melletti egykori buszpályaudvaron egy harmadik rendelőintézetet. Itt alapszakmák lennének, vagyis vérvételi lehetőség, nőgyógyászat, szemészet, kardiológia, fül-orr-gége, ideggyógyászat és pszichiátria. Kovács Ágnes bízik abban, hogy ez az intézmény 2010-ig megvalósulhat, hiszen régi igénye a környéken élő lakosságnak, hogy ne kelljen beutaznia se Uránvárosba, se a belvárosba, se a Lánc utcai rendelőbe.

 


Kapcsolat

kep kep

Internetes előjegyzés7626 Pécs
Lánc u. 12.
Elérhetőségei:

H-P: 07:00 - 19:00

Recepció:

+36(72)523-720

+36(72)523-706

Tüdőszűrő Recepció:

+36(72)523-7057633 Pécs
Dr. Veress Endre u. 2.
Elérhetőségei:

Recepció:

H-P: 07:00 - 19:00

+36(72)523-540

kep

kep kep
 

Telefon:


7626 Pécs
Lánc u. 12
+36(72)523-700

7633 Pécs
Dr. Veress Endre u. 2.
+36(72)523-500

 
kep

kep kep
 

Email:


eeipecs @ eeipecs.hu

 

 
 


 
 
 
kep
Egyesített Egészségügyi Intézmények © 2015. Minden jog fenntartva!